Op de Utrechtse Heuvelrug, elke eerste zondag van de maand Heb je op jonge leeftijd je partner verl

Op de Utrechtse Heuvelrug, elke eerste zondag van de maand Heb je op jonge leeftijd je partner verl
Heb je op jonge leeftijd je partner verloren en ben je -als één van de weinigen in je omgeving-
bezig met rouw, verlies en herinneringen?
Zou je graag lotgenoten willen ontmoeten en
ervaringen
delen in een kleine, informele groep? 'Jonge Weduwen Wandelen' organiseert
elke eerste zondag van de maand een wandeling ergens op een mooie plek in Nederland.

zaterdag 27 september 2014

Wandelingen Herfst en Winter 2014

De Jonge Weduwen Wandelingen gaan nog steeds door en we gaan al op richting het vierde jaar..De opzet is wel wat veranderd in 2014. Voor de wandelingen in de herfst en winter 2014 staan de volgende data: alle eerste zondagen van de maand, dus 5 oktober, 2 november, 7 december.

Opzet JWW veranderd
Sinds de zomer hebben we het concept van de JWW wandelingen wat veranderd. Waar we eerst altijd vanuit Driebergen-Zeist wandelden, wandelen we nu elke maand vanuit een andere plek. Telkens kan een van de jonge weduwes of weduwnaars een plek uitkiezen en een route organiseren. Dit heeft als voordeel dat de locatie soms in de buurt is, en soms wat verder weg. Ik merk namelijk dat voor sommigen Driebergen te ver is en we het zo wat eerlijker over Nederland verdelen.

Misschien heb je wel zin om een wandeling te maken in een gebied waar je herinneringen hebt aan je geliefde en je ons die plekken wilt laten zien. Of gewoon een gebied die je goed kent en zo mooi vindt. Ik blijf de communicatie en aanmeldingen organiseren, maar ik zou het erg leuk vinden om vaker samen de wandelingen te organiseren.We hebben inmiddels al in Zandvoort, Amsterdam Noord en Amersfoort gewandeld.

Om makkelijker met elkaar contact te hebben is er een besloten facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/423487211127348
Meld je daar aan als je op de hoogte wilt blijven. Naast deze groep blijft ook de nieuwsmail bestaan voor degenen zonder Facebook. Voor de nieuwsmail kun je je opgeven via jongeweduwenwandelen@gmail.com
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten