Op de Utrechtse Heuvelrug, elke eerste zondag van de maand Heb je op jonge leeftijd je partner verl

Op de Utrechtse Heuvelrug, elke eerste zondag van de maand Heb je op jonge leeftijd je partner verl
Heb je op jonge leeftijd je partner verloren en ben je -als één van de weinigen in je omgeving-
bezig met rouw, verlies en herinneringen?
Zou je graag lotgenoten willen ontmoeten en
ervaringen
delen in een kleine, informele groep? 'Jonge Weduwen Wandelen' organiseert
elke eerste zondag van de maand een wandeling ergens op een mooie plek in Nederland.

woensdag 9 april 2014

Special Event: Jonge Weduwen Run 2014

Loop jij - samen met lotgenoten – op zondag 29 juni 2014 voor De Jonge Weduwe mee met de Utrechtse Meidenloop, in de 5 of 10 kilometer?

In of na een periode van heftige rouw kan hardlopen perspectief bieden: je bent gezond bezig, je hebt een doel en je maakt contact met anderen. Allemaal belangrijk om als jonge weduwe overeind te blijven.

Deze Jonge Weduwen Run biedt je de mogelijkheid om 'samen' te trainen en dit voorjaar nieuwe energie te geven. De weg van rouw is vaak al moeilijk, alleen en lang genoeg. Dan kun je maar beter af en toe samen een sprintje trekken!

De Jonge Weduwen Run 2014 is een gezamenlijk initiatief van Stichting De Jonge Weduwe en Jonge Weduwen Wandelen. Je kunt 5 of 10 km lopen. Gedurende de trainingstijd zullen we contact houden via een (besloten) Facebook groep en kunnen we elkaar virtueel aanmoedigen, trainings-schema's uitwisselen en als je erom vraagt zullen we nooit te beroerd zijn om je een duwtje in de rug te geven: hardloopschoenen aan en naar buiten! Laat die hoognodige endorfines maar hun werk doen!

In de Facebook groep JongeWeduwenRun staat een professionele hardloper voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over spierpijn, goede training en de juiste warming up. Met behulp van sponsors zullen wij deze dag kosteloos voor Jonge Weduwen met minderjarige kinderen organiseren; van training, naar start & finish en de overwinningsborrel. En willen de kinderen mama toejuichen? Dat kan, wij zorgen voor kinderopvang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten